Yoga för företag


Yoga för grupper & företag i Stockholm


Yoga ger friskare och nöjdare personal


Yoga skapar ett ökat lugn och avslappning. Yoga ger ökat fokus och förbättrar ditt minne. Yoga ger ökad prestationsförmåga och stresstålighet. Yoga ger energi och stärker ditt immunförsvar. Yoga gör dig pigg och glad, du får ett ökat välmående. Yoga ger dig också en smidig, stark och flexibel kropp vilket minskar besvär som stelhet och muskelspänningar. Dessutom kan yoga skapa en positiv och mer empatisk känsla mellan medarbetare vilket gör att gemenskapen stärks på arbetsplatsen. Att dessa behållningar ökar trivseln och minskar antalet sjukdagar säger sig själv.Varför MediYoga?


Vi lever i en värld där vi utsätts för högt tempo, översvämmas av information och ny teknik samt påtvingas en ohållbar miljö och livsstil. Det är tufft med alla krav som ställs på oss, både som samhällen och som enskilda individer. De stressutlösta psykosomatiska sjukdomarna ökar enormt idag och inom vården talas det allt mer om behovet av ”Integrativ Medicin”. MediYoga är integrativ medicin (medicinsk yoga).


MediYoga passar alla då det är en mjuk och skonsam yoga utan krav på stark fysik. Vi sitter på en yogamatta på golvet men det går även bra att sitta på en stol. Fysiska övningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker. Korta enkla yogapass kombineras med djupverkande meditation för att skapa en integrerad helhet.


MediYoga innefattar ett hundratal olika yogapass och meditationer som kan användas i rehabiliteringssyfte eller skräddarsys för den enskildes specifika och unika behov. MediYoga kan förbättra tillståndet för astmatiker, utbrända, personer med olika former av ryggproblem, hjärtproblem, sömnstörningar, ätstörningar, Parkinson, migrän m.fl. Även svårt utmattade och kroniskt sjuka personer kan delta i utövandet av MediYoga.Vad gör MediYoga unikt?


Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som tydligt visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap.Yogans mätbara effekter


Vad är det som mätbart händer när man tränar yoga? Vad säger läkarvetenskapen? Det finns flera tusen forskningsrapporter från hela världen som visar på yogans och meditationens mätbara effekter avseende exempelvis blodtryck, stresshantering, ämnesomsättning, kroppsvikt, humör, depression, reumatism, kroniska ryggproblem och psykologiska effekter. Fysiska yogaövningar, den yogiska andningsträningen och meditation har visat sig ge mycket positiva effekter på hälsan.Information & bokning


Jag kommer till er och tränar MediYoga. Boka enstaka, alternativt återkommande, yogaklasser eller kurser (Steg 1-2-3 á 6 ggr). Kontakta mig för information och bokning.


Catharina Andersson, MediYoga-instruktör.
catharina.sthlm@cf-halsocoach.com / 073-595 23 85Priser


Är du företagskund eller privatkund, och vill boka en yogaklass som friskvårdstimme med kollegorna på jobbet eller vill ha ett gemensamt gruppträningspass med grannarna eller vännerna, kontakta gärna mig för prisuppgifter.


Prisexempel för MediYoga, exklusive moms (25%):

(Priserna är inklusive moms för privatkunder)


Enstaka klasser - 1690 kr + moms 

Återkommande klasser (6 ggr) - 8340 kr + moms

Kurs á 6 ggr (tillkommer kostnad för CD & program) - 8340 kr + moms  


!


Avsluta alltid dagen med


POSITIVT TÄNKANDE


Det spelar ingen roll hur saker är nu,
i morgon är ännu en dag att göra saker bättre.